Pizza m/blomkål.
Pizza m/blomkål.
- 4 egg
- 100g/2dl revet ost
- 100g/2dl revet rå blomkål
Bland egg, ost og blomkål.
Bre det utover en stekeplate og forstek i 10 min, eller til den begynner å bli gylden og sprø. 180*C
Fyll: - 10g/2 ss tomatpurre
- 80g 1 løk i skiver
- 80g tomat i skiver
- 200 g reker, skinke, pepperoni, kjøttdeig e.l.
- Krydder
100g/2dl revet ost.
Smør tomatpurre utover bunnen og legg resten av ingrediensene over. Avslutt med ost.
Stekes i ca 20 min til på 180*C midt i ovnen.
Denne osten brukte jeg i dag.
Norsk blomkål. Brukte stavmikser på den i dag :-)
Og ferske egg.
Smør tomatpurre utover bunnen og legg resten av ingrediensene over. Avslutt med ost.
Stekes i ca 20 min til på 180*C midt i ovnen.
Denne osten brukte jeg i dag.
Norsk blomkål. Brukte stavmikser på den i dag :-)
Og ferske egg.
I dag brukte jeg av det jeg hadde i skapet fra før av. Så da brukte jeg paprika i stedet for tomat, og jeg byttet ut reker med picnic skinke. Det smakte kjempegodt. Bunnen ble ikke så sprø som jeg trodde den skulle bli, men det kan ha noe med ost-valget. Tror kanskje den blir litt sprøere hvis jeg bruker 4 ost i stedet. det får bli neste gang.
Sånn her ser bunnen ut rett før den gikk inn i ovnen..
Sånn her ser bunnen ut rett før den gikk inn i ovnen..
Kommentarer
Legg inn en kommentar