Kyllingfilet m/philadelphia ost og serranoskinke
Kyllingfilet med philadelphia ost.
Beklager litt dårlig bilde. Smakte kjempegodt. |
1 stor kyllingfilet
2 skiver serrano skinke
2 toppede spiseskeer med philadelphia ost
friske urter om du har. Jeg brukte litt tørket sammen med urtekrydder
1/4 rød paprika i biter
1/4 squash
1/4 fennikel
1 liten ss med raspet ingefærrot
litt fløte.
Skjær kyllingfileten i 3 deler uten å dele de helt igjennom. Smør godt med osten i mellom lagene og strø over finhakkede urter og krydder.
Surr serrano skinke rundt. Stek i stekepanna. Fres først på sterk varme, så la den steke seg ferdig på lav til middelsvarme i 10 min til.
Skjer grønnsakene i biter og stek de i panna, hell over en skvett med fløte når de er nesten ferdige.
Når asparges er i sesong så er det helt nydelig til i stedet for fløtegrønnsakene. ;)
Denne retten inneholder ca 8 g karbohydrater.
2 skiver serrano skinke
2 toppede spiseskeer med philadelphia ost
friske urter om du har. Jeg brukte litt tørket sammen med urtekrydder
1/4 rød paprika i biter
1/4 squash
1/4 fennikel
1 liten ss med raspet ingefærrot
litt fløte.
Skjær kyllingfileten i 3 deler uten å dele de helt igjennom. Smør godt med osten i mellom lagene og strø over finhakkede urter og krydder.
Surr serrano skinke rundt. Stek i stekepanna. Fres først på sterk varme, så la den steke seg ferdig på lav til middelsvarme i 10 min til.
Skjer grønnsakene i biter og stek de i panna, hell over en skvett med fløte når de er nesten ferdige.
Når asparges er i sesong så er det helt nydelig til i stedet for fløtegrønnsakene. ;)
Denne retten inneholder ca 8 g karbohydrater.
Kommentarer
Legg inn en kommentar