lørdag 22. mars 2014

Kyllingfilet m/philadelphia ost og serranoskinke

Kyllingfilet med philadelphia ost.
Beklager litt dårlig bilde.
Smakte kjempegodt.


1 stor kyllingfilet
2 skiver serrano skinke
2 toppede spiseskeer med philadelphia ost
friske urter om du har.  Jeg brukte litt tørket sammen med urtekrydder
1/4 rød paprika i biter
1/4 squash
1/4 fennikel
1 liten ss med raspet ingefærrot
litt fløte.

Skjær kyllingfileten i 3 deler uten å dele de helt igjennom. Smør godt med osten i mellom lagene og strø over finhakkede urter og krydder.
Surr serrano skinke rundt. Stek i stekepanna. Fres først på sterk varme, så la den steke seg ferdig på lav til middelsvarme i 10 min til.

Skjer grønnsakene i biter og stek de i panna, hell over en skvett med fløte når de er nesten ferdige.

Når asparges er i sesong så er det helt nydelig til i stedet for fløtegrønnsakene. ;)

Denne retten inneholder ca 8 g karbohydrater.