onsdag 28. august 2013

Pizza m/blomkål.

Pizza m/blomkål.

  • 4 egg
  • 100g/2dl revet ost
  • 100g/2dl revet rå blomkål

    Bland egg, ost og blomkål.
    Bre det utover en stekeplate og forstek i 10 min, eller til den begynner å bli gylden og sprø. 180*C

    Fyll:
  • 10g/2 ss tomatpurre
  • 80g 1 løk i skiver 
  • 80g tomat i skiver
  • 200 g reker, skinke, pepperoni, kjøttdeig e.l. 
  • Krydder

100g/2dl revet ost. 
Smør tomatpurre utover bunnen og legg resten av ingrediensene over. Avslutt med ost. 
Stekes i ca 20 min til på 180*C midt i ovnen.


TINE Revet Ost Original 300 g TINE Revet Ost Original 300 g



Denne osten brukte jeg i dag. 




http://gfx.nrk.no/duV8n1EEmQxg29iUeuZmegWBZ6C9idDqgujf1GiXOxSg.jpg Norsk blomkål. Brukte stavmikser på den i dag :-) 
http://www.switcheroo.com/Photos/egg.jpg Og ferske egg. 



I dag brukte jeg av det jeg hadde i skapet fra før av. Så da brukte jeg paprika i stedet for tomat, og jeg byttet ut reker med picnic skinke. Det smakte kjempegodt. Bunnen ble ikke så sprø som jeg trodde den skulle bli, men det kan ha noe med ost-valget. Tror kanskje den blir litt sprøere hvis jeg bruker 4 ost i stedet. det får bli neste gang.

Sånn her ser bunnen ut rett før den gikk inn i ovnen..

Klar for steking




Og sånn så den ut ferdig stekt med tilbehøret på.. Nam nam :-) 

nam nam. Dette var godt :-)